یک متخصص تغذیه گفت: یکسان نبودن مصرف مواد غذایی و فعالیت روزانه عامل اصلی چاقی و بروز سکته قلبی است.

محمد تقی انوشه متخصص تغذیه گفت:
نان و پنیر وسبزی عصرانه سالم جوانان در گذشته بوده است ولی این روزها
بستنی ها در انواع مختلف و نوتلا بارها با شیک های اشتها برانگیز جای
عصرانه های گذشته را پر کرده اند.
وی اذعان داشت: امروزه شکلات صبحانه را در انواع و اقسام خوراکی ها به کار می برند و همین امر سبب می شود کالری آن ها افزایش یابد.
انوشه اظهار داشت: روغن پالم، فندق، شکر، کاکائو، شیرکم چرب و آب پنیر از مواد اصلی و سازنده نوتلاها می باشد.
انوشه
در ارتباط با مضرات مواد تشکیل دهنده نوتلا خاطر نشان کرد: روغن پالم
اسید چرب اشباع شده است که باعث افزایش کلسترول خون و در نتیجه انسداد عروق
می شود و مصرف بیش از حد آن به کلیه،ریه و قلب آسیب های جدی وارد می کند.
90
درصد مواد معدنی آب پنیر که یک محصول گاوی است و حاوی هورمون ها و آنتی
بیوتیک است در اثر حرارت و خشک شدن از بین می رود و در نتیجه خاصیت خود را
از دست می دهد.
وی تاکید کرد: هرقاشق غذاخوری نوتلا حاوی 100کیلو کالری است که برای سوختن کالری آن باید 2 کیلومتر پیاده روی کرد.
انوشه
در پایان یاداور شد: طرفداران پر و پا قرص نوتلا باید حتما بین مصرف مواد
غذایی و فعالیت روزانه شان به ویژه در زمان مصرف این عصرانه پرکالری برقرار
کنند.