یک متخصص تغذیه عنوان کرد: مصرف خودسرانه بعضی از دمنوشهای گیاهی باعث تشدید بیماری قلبی و عروقی میشود.

امین زاهدی متخصص تغذیه با
اشاره به اینکه کاهش جریان خون در عضله قلب باعث ایجاد درد می شود، گفت:
اکثر انسانها در طول زندگی دچار سوزش و درد خفیف قلب میشوند.
زاهدی درباره علایم بیماری قلبی افزود: تنگی نفس، تعریق زیاد، احساس همیشگی ضعف و سرگیجه مدام از علایم بیماری قلبی و عروقی است.
به گفته این متخصص تغذیه، مصرف گیاهانی مانند ریشه سنبل الطیب، گل گاو زبان، بادرنجبویه و اسطوخودوس باعث کاهش تپش و ضعف قلب می شود.
وی
با بیان اینکه استفاده گیاه دارویی جهت درمان بدون اطلاع پزشک بیماری قلبی
را افزایش می دهد، اظهار داشت: گیاهان دارویی حاوی آنتی اکسیدان و
فلاونویید هستند به همین دلیل در بهبود سلامت قلب و عروق خونی تاثیر بسزایی
دارند.
زاهدی با بیان اینکه داروی مورد مصرف
بیماران قلبی و عروقی وارفارین ضد انعقادی است، تاکید کرد: مصرف همزمان
گیاهانی مانند زنجبیل، انبه، سیر و گزنه با وارفارین باعث بروز خونریزی در
ناحیه قلب می شود.
این متخصص تغذیه با اشاره به درمان قلب بیان کرد: مصرف یک فنجان دمنوش مرزنجوش باعث کاهش درد قلب می شود.
وی به گیاه نعناع اشاره کرد و یادآور شد: برگ نعناع را کوبیده و در یک لیوان آب به مدت نیم ساعت بجوشانید و جهت درمان قلب بنوشید.
وی
با بیان اینکه بیماران قلبی با نوشیدن چای سبز میتوانند اثر وارفارین را
کاهش دهند، تصریح کرد: بیماران قلبی و عروقی باید از مصرف مواد غذایی همچون
زردچوبه و پیاز به دلیل خاصیت ضدلختهکنندگی آنها خودداری کنند.
زاهدی در پایان بیان کرد: سوزش شدید معده بعد از صرف غذا نشانه ای از مشکلات گوارشی است و هیچ ارتباطی با بیماری قلبی و عروقی ندارد.