ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 |
پنج ماده غذایی از جمله گوجه فرنگی، پیاز، سیب زمینی، عسل و روغن زیتون از جمله این مواد هستند، گوجه فرنگی به دلیل محیط سرد و مرطوب یخچال مزه و طعم خود را از دست می دهد، پیاز نیز در این شرایط به سرعت نرم و شیرین می شود و نشاسته سیب زمینی تبدیل به قند خواهد شد.
نگهداری عسل و روغن زیتون در یخچال نیز موجب منجمد شدن زوغن و شکرک زدن عسل می شود.
فیلمی در همین رابطه در ادامه ببینید.
برای دانلود اینجا کلیک کنید