
فرشته شهیدیفر متخصص تغذیه با
اشاره به عوارض میوههای سردخانهای اظهار داشت: میوههای نگهداری شده در
سردخانهها به ویژه مرکبات که برای فصل بهار در انبارها نگهداری میشود در
طولانی مدت خاصیتشان را از دست میدهند.
وی
ادامه داد: هنگامی که پرتقال در سردخانه نگهداری میشود، ویتامین C موجود
در این میوه از بین میرود و این مسئله باعث خارج شدن خاصیت آنتی اکسیدان
آن میشود.
شهیدی فر عنوان کرد: میوههای
سردخانهای هیچ خاصیتی ندارد و فقط رنگ و لعاب داشته که در بسیاری از موارد
این میوهها باعث بروز بیماریهای مختلفی میشود.
وی
تاکید کرد: محیط سردخانه سبب میشود تا آنتی اکسیدان موجود در میوه و به
خصوص مرکبات خارج شود و این عمل زمینه ایجاد رادیکالهای آزاد را در میوه
سردخانهای فراهم میکند. رادیکال آزاد موجود در میوه سبب بروز سرطانهای
مختلفی شده و افراد مصرف کننده را با مشکلات جدی رو به رو میکند.
وی یادآور شد: برای حفظ سلامتی بدن، باید تا حد ممکن از خوردن میوههای سردخانهای پرهیز کنیم.