
منصور
رضایی متخصص تغذیه با اشاره به علل و راههای درمان ترش کردن معده در ماه
مبارک رمضان گفت: همان طور که میدانیم یکی از شایعترین مشکلهای تغذیهای
در ایام ماه مبارک رمضان بحث ترش کردن و برگشت غذا از معده است که مشکلات
متعددی را برای افراد ایجاد میکند و در دراز مدت میتواند برای سلامتی فرد
بسیار مضر باشد.
وی
در رادیوسلامت ادامه داد: نکته حائز اهمیت در این رابطه این است که عادات
غلط غذایی افراد به ویژه در وعده سحر این مساله را تشدید میکند و توصیه ما
این است که اگر افراد میخواهند معده شان کمتر ترش کند به ویژه در ساعات
اولیه روز بعد از مصرف سحری سعی کنند میزان مصرف چای و قهوه به عنوان موادی
که اسفنکترهای معده را شل میکند و کاهش میدهد و برگشت غذا را راحتتر
میکند را کمتر کنند.
این
متخصص تغذیه در پایان اظهار داشت: مصرف غذاهای سرخ شده و مصرف مایعات در
وعده سحری حالت ترش کردن در افراد را افزایش میدهد، پس اگر میخواهیم
معدمان کمتر ترش کند باید میزان مصرف مایعات، چای و قهوه و غذاهای سرخ
کردنی را در سحری کمتر کنیم.