
حیدر عظمایی پژوهشگر طب سنتی
با
بیان اینکه لاغری به عوامل مختلفی بستگی دارد، گفت: پیشگیری و پرهیز از
مصرف موادغذایی سنگین سپس تغذیه صحیح و توجه به کالری غذاها و همچنین
استفاده از دمنوشهای لاغری است.
وی عنوان کرد: دمنوشها یکی از
راههای مناسب در کنار رعایت سایر موارد برای لاغری است که ترکیبات موجود
در این دمنوشها علاوه بر لاغری موجب کاهش چربی خون و پاکسازی بدن از سموم
میشود.
عظمایی با اشاره به ۲ دمنوش لاغری مناسب برای همه افراد در
ماه رمضان ادامه داد: دم کرده تهیه شده از چای سبز، اسطوخدوس، دارچین، تخم
شوید و زیره سیاه در لاغری بسیار موثر بوده که مقدار چای سبز سه برابر سایر
گیاهان دارویی است و برای تهیه این دمنوش باید مواد را نیم کوب و مانند
چای معمولی دم کرد و در فاصله بین افطار تا سحر حداکثر بین سه تا چهار
لیوان از آن نوشید.
این پژوهشگر طب سنتی یادآور شد: دمنوش
دیگری که در لاغری ماه رمضان مفید است از مرزنجوش، بادرنجبویه، بومادران،
زیره سبز، زنیان و تخم کرفس تهیه میشود که به یک میزان از این گیاهان
دارویی را نیم کوب و دم کرده آن را در ساعات بین افطار تا سحر بین سه تا
چهار لیوان مصرف کرد.