پیاز و موسیر علاوهبر پخت و پز، کاربرد درمانی هم دارند که از جمله آن کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی است.

دکتر مینا کاویانی کارشناس ارشد تغذیه در خصوص فواید مصرف پیاز و موسیر گفت: پیاز و موسیر هم خانواده هستند که از زمانهای قدیم در پخت و پز و درمان مورد استفاده قرار میگرفتند.
وی
پیرامون رابطه مصرف پیاز و بیماریهای قلبی بیان کرد: این مواد (پیاز و
موسیر) حاوی فلاونوئید هستند و افرادی که دریافت بیشتری از فلاونوئیدها
دارند، به طور قابل ملاحظهای کمتر از دیگران به بیماریهای قلبی-عروقی
مبتلا میشوند.
وی
افزود: زمانی که فرد به سایر میوهها و سبزیها در مدت کوتاهی دسترسی
نداشته باشد و نتواند آنتی اکسیدان C و E را به مقدار مناسب دریافت کند،
پیاز میتواند جایگزین آن شده و در پیشگیری از ابتلای فرد به بیماری قلبی،
کمک شایانی داشته باشد.
کاویانی
با تاکید بر اینکه زنان شیرده نباید پیاز خام مصرف کنند، تصریح کرد: مصرف
پیاز در دوران شیردهی منجر به تغییر طعم شیر مادر و ایجاد نفخ در کودک
میشود، به همین دلیل به مادران توصیه میشود پیاز را به صورت خام مصرف
نکنند.