هشدار متخصصین: یخچال های ایتالیا با روندی هشدار دهنده در حال ذوب شدن هستند

حجم یخچال های رشته کو ه های آلپ در طی قرن گذشته به نصف رسیده است.
در مقایسه با 50 سال پیش که یخچاتل ها 570 متر مربع را پوشانده بودند، امروزه 900 یخچال مساحتی  حدود 370 کیلومتر مربع را در بر گرفته اند. جدیدترین تحقیقات در این زمینه نشان می دهند که یخهای این منطقه در حال تجزیه هستند و متخصصان بر این باورند که در طی بیست سال آینده مقادیر بیشتری از آنها آب خواهند شد. به عنوان مثال یخچال کاریسر در 15 سال گذشته  80 درصد از لایه سطحی خود را از دست داده و به نظر می رسد که ظرف 20 سال آینده چیزی از آن باقی نماند. در واقع از ابتدای قرن بیستم یک کیلومتر از این یخچال ذوب شده  و تنها در مدت 5 سال گذشته ارتفاع آن 4 متر پایین تر رفته است.  به گفته متخصصین گرمای بی سابقه و غیر معمول تابستان در این منطقه باعث سریعتر شدن این روند شده است.

هشدار متخصصین: یخچال های ایتالیا  با روندی هشدار دهنده در حال ذوب شدن هستند

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.