آیا کتابخوانی توانسته جایگزین شبکه‌های اجتماعی شود؟

امروزه شبکه‌های اجتماعی مخاطبان زیادی را به خود جذب کرده و استفاده از آن به گونه‌ای شده است که حتی افراد را از فرهنگ زیبای کتابخوانی به دور کرده است.
به گزارش خبرنگار حوزه جوانان و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ فرهنگ کتاب‌خوانی در جامعه باید به گونه‌ای نهادینه شود که مخاطبان حتی با استفاده از شبکه‌های اجتماعی، بتوانند گروه‌های کتاب‌خوانی متعددی را راه‌اندازی کنند.

اما در این خصوص ربابه غفارتبریزی روانشناس بالینی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان عنوان کرد: با توجه به این‌که امروزه استفاده از شبکه‌های اجتماعی وسعت زیادی پیدا کرده و جوانان را غرق و مات و مبهوت  در این شبکه‌ اجتماعی کرده فرصت مطالعه و لذت خواندن کتاب را از میان جوانان کاهش داده است. 
 
وی ادامه داد: افراد باید از دوران کودکی عادت به کتاب خواندن داشته باشند و مطالب آن باید گونه‌ای باشد که مخاطبان را به سمت و سوی خود جلب کند و این مطالب باید به گونه‌ای طراحی شود که اصول اسلامی را رعایت کرده، به دل مخاطبان بنشیند و پاسخ‌گوی نیازهای نسل‌های مختلف جامعه باشد. 
 
غفار تبریزی با بیان اینکه والدین نقش مهم و اساسی را در ترویج فرهنگ کتابخوانی دارند، عنوان کرد: والدین به‌ عنوان هسته اصلی در نهاد خانواده محسوب می‌شود و میتوانند فرزندانشان را در جهت فرهنگ غنی کتابخوانی رهنمون سازند. 
 
این روانشناس در پایان گفت: اگر والدین با در نظر گرفتن محصولات فرهنگی برای فرزندانشان، یک محیط مناسب را برای خواندن کتاب فراهم کنند، می‌توانند کتابخوانی را در جامعه ترویج دهند. اما آن چیزی که مسلم است، این است که باید فرهنگ کتابخوانی را در جامعه نهادینه کنیم و کتاب‌ها باید بتواند پاسخگوی نسل‌های مختلف جامعه باشد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.